Distribuitor autorizat KIRBY în București!

Cum se face?🎦

  • Home
  • Cum se face?🎦

VIDEOCLIPURILE NOASTRE DESPRE KIRBY,

 AU RĂSPUNSURI LA ÎNTREBĂRILE DVS.

Vrem să ne asigurăm că sistemul dvs. Kirby funcţionează mereu la potenţialul său maxim. În timp ce sistemele noastre de curăţare a locuinţei sunt construite pentru a dura, înţelegem că apar întrebări și preocupări. De la învăţarea modului de înlocuire sau schimbare a sacului tău de filtru Kirby, până la învăţarea modului de schimbare a unei rulouri cu perii, videoclipurile noastre au scopul de a arăta modul corect de folosire a Kirby-ului pentru a-ţi menţine casa impecabilă!

Videoclipuri despre aspirator

Cum se schimbă sacul de filtrare Kirby:

Mai întâi asigurați-vă că sacul exterior este dezarhivat și că adaptorul superior este scos. Scoateți o pungă nouă de unică folosință din ambalaj. Apoi, sprijiniți placa din carton a sacului de unică folosință a filtrului pe baza adaptorului. Pivotați placa frontală pe suprafața plană a adaptorului și îndoiți și apăsați clema de deasupra plăcii frontale până când este fixată. Chinga de suport a sacului trebuie să fie conectată prin orificiul mic al adaptorului, care este deasupra prezonului. După conectare, așezați întregul sac în interiorul sacului și închideți fermoarul.

Cum se instalează duza de alimentare:

Mai întâi trageți mânerul ridicătorului de curea de pe duza de alimentare sau capul vidului spre dvs. Și să-l rotiți în sens invers orar până când săgețile roșii se aliniază. Cârligul trebuie să prindă și să întindă cureaua în interiorul duzei.apoi, ridicați capota farului. Resetați cele două cârlige de pe spatele duzei de pe bara de prindere, care este amplasată în fața unității.

Apăsați capul de aspirare pe unitate și fixați-l cu dispozitivul de blocare a accesoriilor. Apoi, trageți mânerul de ridicare a curelei spre dvs. Și rotiți-l în sens orar până când săgețile verzi se aliniază în sus. (Consultați pagina 22 din manualul de utilizare).

Cum se ajustează înălțimea duzei de alimentare:

Pentru a regla înălțimea aspiratorului, utilizați controlul prin atingere care este amplasat deasupra roții frontale. Setările numerotate sunt pentru covoare și podele.
Setările punctate sunt pentru accesorii și alte nevoi de curățare. Mai întâi, porniți unitatea și apăsați pedala de control superioară prin atingere, de câte ori este necesar, pentru a coborî duza de alimentare la setarea cea mai joasă. Apăsați pedala de comandă a coborârii cu o crestătură o dată pentru a o ridica la înălțimea preferată. Ascultați fiecare clic pe măsură ce se ridică sau coboară.

Un clic este pentru mochetă profundă.

Două clicuri sunt pentru mochetă cu fibre lungi.

Trei clicuri sunt pentru îndepărtarea părului de companie.

Patru clicuri și în sus sunt pentru furtun și accesorii.

Cum se instalează furtunul:

Asigurați-vă că unitatea dvs. este oprită și deconectată, iar duza de alimentare este îndepărtată (consultați pagina 22 din manualul de utilizare). Odată demontată, ștergeți axul motorului. Apoi amplasați cârligele de pe furtunul de cuplare peste bara de prindere. Împingeți furtunul spre unitate și rotiți închizătoarea pentru accesorii în sens orar pentru a o bloca în poziție. Coborâți capota farului și porniți unitatea pentru utilizare.

Cum se instalează dispozitivul portabil:

Transformarea aspiratorului vertical într-un dispozitiv de curățare portabil vă oferă puterea de a vă curăța în mod convenabil scările sau saltelele pentru pat. Mai întâi, asigurați-vă că unitatea dvs. este oprită și deconectată. Asistența pentru alimentarea unității tehnice trebuie să fie de asemenea în poziția neutră. Scoateți sacul exterior apăsând butonul de eliberare a sacului. Apoi, scoateți cablul de pe mâner și apăsați butonul de eliberare a mânerului din partea inferioară a unității, în timp ce trageți mânerul vertical drept în sus și în afară din slot. Odată ce sunt scoase, introduceți mânerul portabil în fanta în care a fost conectat mânerul vertical. Îndoiți sacul exterior în jumătate și introduceți clema de blocare a sacului în fanta mânerului cu fermoarul orientat în sus.

Cum să utilizezi Drive mode :

Asistența tehnică va ajută la împingerea și tragerea sistemului când este utilizat. Mai întâi, rotiți Power Drive On (asistență la pornire transmisie tehnică) apăsând în jos pe partea pedalei marcată ca “D” pentru acționare.

  •  Acest lucru facilitează utilizarea unității în timpul operării acesteia.Mutați cu ușurință sistemul Kirby în timp ce aspirați, șamponați covoare sau frecați podele dure.

Cum să utilizezi Neutral mode :

Puneți Tech Drive în poziția neutră prin apăsarea pe partea pedalei marcată “N”. Unitatea se va deplasa ușor în poziția neutră când este oprită.

  • Mutați cu ușurință sistemul Kirby în timp ce nu este în funcțiune;
  • Aspirați podele dure;
  • Lustruirea podelelor din lemn de esență tare cu Miracle Shloss High Gloss Floor Finish.

Cum schimbi cureaua:

Pentru a schimba o curea, utilizați mânerul, rotiți dispozitivul de ridicare a curelei duzei de pe capul de aspirare în sens orar până când săgețile verzi se aliniază în sus. Întoarceți duza de alimentare și trageți în sus cureaua pentru a slăbi și a scoate peria care este introdusă în acel moment. Scoateți cureaua curentă glisându-o de pe rola de periere și apoi instalați o curea nouă în locul ei. Introduceți peria înapoi în duza de alimentare. În timp ce apăsați cureaua cu degetul, utilizați mânerul de pe dispozitivul de ridicare a curelei pentru a o roti în sens invers orar până când săgețile roșii se aliniază în sus. Cârligul de ridicare a curelei va prinde și întinde cureaua. Instalați duza de alimentare înapoi la sistemul Kirby și rotiți ridicătorul de curea până când săgețile verzi se aliniază în sus.

 

Videoclipuri despre șampon

Cum se instalează sistemul de șamponare pentru suprafețe multiple :

Folosiți accesoriul extra pentru șamponarea covoarelor și curățarea podelelor de pe suprafața dură. Mai întâi, scoateți duza de alimentare, apoi scoateți punga exterioară. Ridicați și scoateți tava de deșeuri de pe dispozitiv și puneți-o deoparte deocamdată. Ruloul de perie pentru covoare trebuie utilizat la șamponarea covorului. Introduceți fâșia deflectoare, dacă este necesar, cu partea plată orientată spre ruloul de perie. Apăsați până la capăt partea de jos a pedalei de jos a controlului pentru a ridica partea din față a unității. Odată ce este jos, conectați cârligele din spatele adaptorului la bara de atașare. Împingeți adaptorul în sus spre unitate și rotiți blocarea accesoriilor în sens orar pentru a bloca în loc. Rotiți elevatorul centurii duzei în sensul acelor de ceasornic până când săgețile verzi se aliniază și coborâți capota farului.
În cele din urmă, introduceți tava pentru deșeuri.

Videoclipuri despre curățare a pardoselilor

Instalarea ruloului cu perie pentru podea dură:

Când convertiți mașina în curățarea podelelor de suprafață dură, trebuie mai întâi să îndepărtați duza de alimentare sau capul mașinii și geanta exterioară. Apoi, scoateți tava de deșeuri de pe adaptor. Pentru a îndepărta rola de perie a covorului și a introduce rotorul de mână, rotiți mânerul curelei  în sensul acelor de ceasornic până când săgețile verzi se aliniază. Rotiți duza cu susul în jos și trageți de curea până când se pierde și îndepărtați ruloul de perie pentru covoare. Scoateți cureaua de pe rola de perii de covor și așezați-o pe Rotary Mop. După ce centura este pe ruloul de perie corespunzător, introduceți-o înapoi în adaptor. Împingeți în sus centura cu degetul și rotiți mânerul elevatorului centurii în sens invers acelor de ceasornic până când săgețile roșii se aliniază. Ridicați unitatea apăsând pe jos pe pedala de atingere. Apoi, conectați cârligele din spatele adaptorului la bara de atașare. Împingeți adaptorul în sus spre unitate, rotiți Blocarea accesoriilor în sensul acelor de ceasornic și rotiți ridicătorul centurii în sensul acelor de ceasornic până când săgețile verzi se aliniază. Coborâți capota și puneți tava de deșeuri.

Instalarea ruloului cu perie pentru gresie și chit:

Atunci când convertiți mașina în curățarea plăcilor și garniturii, trebuie mai întâi să îndepărtați duza de alimentare, sau capul mașinii și sacul exterior (vezi pagina 22 din manualul de utilizare). Apoi, scoateți tava de deșeuri din MSSS. Introduceți Rola cu perii de țiglă și mortar. După ce centura este pe ruloul de perie corespunzător, introduceți-o înapoi în MSSS. Împingeți în sus centura cu degetul și rotiți mânerul elevatorului centurii în sens invers acelor de ceasornic până când săgețile roșii se aliniază. Ridicați unitatea apăsând pe jos pe pedala de atingere. Apoi, conectați cârligele din spatele MSSS la bara de atașare. Împingeți MSSS în sus spre unitate și rotiți Blocarea accesoriilor în sensul acelor de ceasornic și rotiți ridicătorul centurii în sensul acelor de ceasornic până când săgețile verzi se aliniază. Coborâți capota și puneți tava de deșeuri.

Videoclipuri cu accesoriile aspiratorului

Convertiți aspiratorul în pompă de aer:

Pentru a converti aspiratorul într-o suflantă, trebuie doar să atașați furtunul la orificiul de evacuare. În primul rând, scoateți duza de alimentare sau capul frontal al vidului (vezi pagina 22 din manualul de utilizare). Plasați cârligele pe partea din spate a protecției de aer peste bara de atașare situată în partea din față a unității. Împingeți protecția de aer împotriva unității și rotiți blocarea accesoriului în sensul acelor de ceasornic pentru a o fixa în loc. Îndepărtați sacul exterior apăsând butonul de eliberare a sacului din partea superioară a sacului și rotind baza inferioară a sacului departe de unitate pentru a scoate. Apoi, conectați furtunul la portul de evacuare a aerului. Pur și simplu aliniați săgeata de la capătul furtunului cu săgeata din port; răsuciți furtunul în sens orar până când se blochează.

Cum se instalează pulverizatorul portabil:

Pulverizatorul portabil poate fi utilizat doar în modul suflant, așa că vă rugăm să vizitați mai întâi pagina 26 din manualul de utilizare. După ce unitatea este configurată în modul suflant, este timpul să configurați pulverizatorul. Deșurubați borcanul și umpleți-l complet cu lichid neinflamabil. Tubul de scufundare trebuie să fie atașat la pulverizator înainte de a înșuruba în borcan. Apoi, atașați pulverizatorul la capătul furtunului. Țineți pulverizatorul orizontal și porniți aparatul. Strângeți declanșatorul pentru a pulveriza soluția pe un prosop pentru a verifica dacă funcționează. Porniți comanda pe declanșator pentru a regla modelul de pulverizare.

Cum se instalează pulverizatorul de șampon portabil:

Pulverizatorul portabil poate fi utilizat doar în modul suflant (vizitați pagina 26 din manualul de utilizare). Plasați cârligele pe partea din spate a protecției de aer peste bara de atașare situată în partea din față a unității. Împingeți protecția de aer împotriva unității și rotiți blocarea accesoriului în sensul acelor de ceasornic pentru a o fixa în loc. Îndepărtați sacul exterior apăsând butonul de eliberare a sacului din partea superioară a sacului și rotind baza inferioară a sacului departe de unitate pentru a scoate. Apoi, conectați furtunul la portul de evacuare a aerului. Pur și simplu aliniați săgeata de la capătul furtunului cu săgeata din port; răsuciți furtunul în sens orar până când se blochează.

După ce unitatea dvs. este configurată în modul suflantă, cu furtunul atașat la fața unității, este timpul să configurați pulverizatorul. Deșurubați borcanul și umpleți-l complet cu lichid neinflamabil. Tubul de scufundare trebuie atașat la pulverizator înainte de a înșuruba borcanul. Apoi, atașați pulverizatorul la capătul furtunului. Țineți pulverizatorul orizontal și porniți aparatul. Strângeți declanșatorul pentru a pulveriza soluția pe un prosop pentru a verifica dacă funcționează. Porniți comanda pe declanșator pentru a regla modelul de pulverizare.

Cum se instalează Turbo Accessory:

Accesoriul Turbo poate fi folosit ca șlefuitor, lustruire sau pentru spălare. Se folosește cu furtunul din fața unității. Mai întâi, asamblați șlefuitorul turbo și desprindeți mașina de praf de șlefuire și ridicați-o. Apoi, rotiți pârghiile de prindere în sus pe partea laterală a accesoriului turbo, glisați o foaie de șmirghel în clapa frontală și blocați maneta. Înfășurați bine hârtia de nisip în jurul părții inferioare a accesoriului turbo și fixați capătul în clemă și blocați-o pe spate. Pe o suprafață plană, atașați din nou manșonul de praf șlefuitor cu deschizătura în spate și introduceți furtunul. Țineți accesoriul turbo în partea de sus și de jos și porniți Kirby-ul. Apoi porniți accesoriul turbo.

Videoclipurile noastre despre “Cum se face”
nu v-au ajutat?

Consultați pagina noastra cu întrebări frecvente sau contactați-ne dacă aveți întrebări ce nu au răspuns online.