Distribuitor autorizat KIRBY în București!

Întrebări frecvente

  • Home
  • Întrebări frecvente

Cele mai frecvente întrebări.

Aveți întrebări despre sistemul dumneavoastră Kirby? 
Începe prin a răsfoi prin raspunsurile noastre la cele mai dese întrebări.
De la probleme de vid până la întreținere generală.
Dacă nu ai găsit răspunsul pe care îl cauți , nu ezita să ne scrii .

ASPIRATUL

R: Aceasta este pedala dvs. Neutrală / Drive. Când aspirați sau utilizați șamponul pentru covoare în poziție verticală, apăsați în jos pedala Drive (D). Aceasta activează asistența tehnică Tech Drive® pentru a facilita împingerea Kirby-ului.

Pentru echilibrul utilizării produsului (de exemplu, curățarea suprafețelor dure ale pardoselii, aspirarea în modul  cu furtun de fixare, aspirarea în modul de mână, utilizarea pompei de aer, accesoriu turbo, etc.) împingeți în jos pedala Neutral (N).

R: Există o linie de umplere pe sacul de unică folosință și atunci când murdăria ajunge la această linie, ar trebui să înlocuiți acest sac, deoarece nu mai poate filtra corespunzător. Asigurați-vă că utilizați doar saci cu filtru Genuine Kirby ,  disponibili la noi , pentru a vă asigura că sistemul dvs. Kirby se curăță corect.

R: Nu vă sugerăm să spălați geanta exterioară sau să o udați.

R: Există câteva motive pentru care acest lucru se poate întâmpla. Este posibil ca aspiratorul să nu fie setat la înălțimea corespunzătoare. Dacă duza este prea ridicată și nu are înalțimea corespunzătoare, peria nu va ajunge pe podea pentru a o curăța corect. Pentru a regla înălțimea, apăsați pur și simplu pedala de reglare a înălțimii  din partea laterală a unității. 

Un alt motiv poate fi pentru că rola de perii nu se rotește. Dacă indicatorul rotilor de perie de pe duză nu este aprins, acest lucru ar putea însemna următoarele: rola de perie nu se rotește liber sau cureaua alunecă, este ruptă sau nu este cuplată.Pentru a cupla rula de perie, întoarceți mânerul elevatorului curelei și rotiți-l în sensul acelor de ceasornic până când săgețile verzi se aliniază.

În cele din urmă, s-ar putea să aveți sacul de unică folosința plin. Verificați sacul de unică folosință pentru a vedea dacă este plin și înlocuiți-l dacă este.

 

R: Nu. Nu folosiți Kirby-ul pentru a trage apa de pe podea sau de pe covor.

ȘAMPONUL

de

CURĂȚARE

R: În primul rând , folosiți decât șamponul pentru covoare Genuine KIRBY , cu sistemul dumneavoastră. Deșurubați capacul mare de la rezervorul de șampon și folosiți-l pentru a măsura șamponul pentru covoare. Nu folosiți capacul de la sticla cu șampon pentru a măsura. Pentru o cameră mică, umpleți rezervorul cu apă până la prima linie a rezervorului și adăugați un capac de șampon. Pentru a curăța o cameră mare, umpleți rezervorul cu apă până la a treia linie și adăugați trei capace de șampon.

R: Pentru a produce în mod corespunzător spumă, capacul de spumă și burete de spumă trebuie să fie la locul lor în rezervorul de șampon. Pentru a verifica acest lucru, scoateți rezervorul și asigurați-vă că sunt în poziție corectă.

R: Ar putea fi unul din cele două motive :  Capacul și/sau buretele de spumă nu sunt la locul lor. Acest lucru ar permite să se distribuie prea multă apă, umezind excesiv covorul.
Ar putea fi și curățarea repetată a aceleași zone. Pentru a evita umezirea excesivă, lăsați sistemul să distribuie un strat de spumă pe covor și apoi întoarceți supapa de pe rezervorul de șampon în poziția OFF înainte de a reveni peste zonă pentru a lucra în spumă și frecați covorul.

R: Verificați și fiți siguri că aveți capacul și buretele de spumă puse. Capacul de spumă intră în orificiul mic al rezervorului șampon , iar furtunul trece prin el și buretele intră în orificiul mare al rezervorului.

 

ÎNTREȚINERE

GENERALĂ

R: Veți găsi informații despre cum să schimbați cureaua  în video-ul din sectiunea  CUM SE FACE 

R: Pentru a scoate duza de alimentare sau capul frontal al aspiratorului, mai întâi asigurați-vă că unitatea este oprită și este deconectată. Apăsați pedala Toe-Touch până jos .Puneți servosistemul de antrenare Tech Drive® pe neutru,
apăsând pe pedala din stânga „N” (de la Neutru). Apoi , Ridicați capacul farului. Ridicați mânerul de pe ridicătorul de
curea. Folosiți-l pentru a roti ridicătorul de curea în sensul invers acelor de ceasornic până ce se aliniază săgețile roșii. Rotiți zăvorul accesoriilor împotriva acelor de ceasornic pentru a elibera duza de putere. Ridicați și îndepărtați duza de putere.(Curățați orice scame, păr sau reziduuri de pe axul motorului.)

R: În primul rând, asigurați-vă că unitatea este conectată și apoi verificați dacă accesoriul conectat la unitate este atașat corespunzător. În funcție de ce atașament utilizați, asigurați-vă că dispozitivul de alimentare, furtunul, sistemul de șampon pentru covoare sau protecția de intrare a aerului sunt atașate corespunzător. Apoi, verificați dacă Mini Emptor, Șampon Take sau Furtunul sunt bine fixate pe lateral. Dacă toate sunt conectate corect, unitatea dvs. ar trebui să pornească.

 

R: Este posibil ca această curea să nu se rotească liber pe ruloul de perie. Întoarceți mânerul elevatorului centurii și rotiți-l în sens acelor de ceasornic până când săgețile verzi se aliniază. Aceasta va elibera cureaua de pe cârlig pentru a porni liber pe ruloul de perie. Asigurați-vă că verificați ruloul de perie să nu fie încărcat cu păr sau resturi care ar putea împiedica întoarcerea acesteia.

R: Există două întrerupătoare de siguranță pe Kirby. Unul este în partea din față a unității și unul este pe partea în care se fixează geanta. Dacă nu există nimic atașat la partea din față a unității, cum ar fi duza de podea, furtunul de fixare sau sistemul de șampon, Kirby nu va porni.Acest lucru este pentru a preveni rănirea de la ventilator și pentru a preveni deteriorarea ventilatorului. Există, de asemenea, un comutator de siguranță pe partea unității în care se fixează geanta sau rezervorul dacă folosiți șampon.Dacă mini-golitorul sau rezervorul nu sunt fixate bine atunci Kirby-ul nu va avea putere. Trebuie să scoateți sacul sau rezervorul și să-l puneți din nou înapoi și asigurați-vă că acestea sunt  fixate  bine la locul lor.

R: Noile sisteme Kirby sunt vândute numai prin demonstrații interne, prin distribuitori Kirby independenți autorizați.Orice alta vanzare a sistemului Kirby este strict interzisa, iar cumparatorul nu este protejat de garantia fabricii Kirby
Contactați-ne prin telefon sau programați o demonstrație gratuită la domiciliul dumneavoastră.

R: Sistemul Kirby are o garantie limitata de 3 ani de la data achizitionarii, de catre proprietarul inregistrat pe certificatul unic cu privire la toate componentele, cu exceptia materialelor de consum, cum ar fi, curele, saci de unica folosinta, perii, rotile sau alte obiecte consumate in mod normal in timpul utilizarii, sau utilizate in conditii neadecvate, manipulate incorect. Garantia devine nula in cazul in care numarul de serie al sistemului Kirby a fost sters, eliminat, modificat sau se constata interventia/reparatea sistemului de catre alte persoane decat cele autorizate de companie. Pentru mai multe detalii , contactați-ne.

Dacă ai mai multe întrebări în legătură cu Garanția sistemului KIRBY , scrie-ne aici și te vom contacta în cel mai scurt timp :
image