Distribuitor autorizat KIRBY în București!

Retur

Termen de retur

Returul se poate face in termen de 14 zile calendaristice  de la data livarii produsului. 

Procedura retur:

Astfel, înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul, va informa vânzătorul cu privire la decizia sa de retragere din contract, utilizând una dintre următoarele variante:
prin informare online la adresa de e-mail: 
office@maiosistem.ro sau prin intermediul poștei.

Beneficiari:

Beneficiarii serviciului de retur  14 zile sunt cumparatorii in calitate de persoane fizice sau de persoane juridice. In acest context se intelege titularul facturii Maio Sistem in cazul persoanelor fizice, respectiv un reprezentant al persoanei juridice titulare a facturii fiscale Maio Sistem.

Conditii referitoare la produsul returnat:

Produsul trebuie sa fie returnat in aceeasi stare in care a fost cumparat sau livrat. Este necesar ca produsul returnat sa nu aiba urme de folosire si sa fie returnat cu toate componentele, accesoriile si eventualele cadouri de care acesta a fost insotit la cumparare. 

Următoarele produse nu se pot returna decat sigilate:  saci, sampon si odorizant.

De retinut!

Produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau de folosire , zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice sau electrice, produsele carora le lipsesc componente sau accesorii vor fi acceptate la retur doar cu diminuarea valorii initiale din momentul cumpararii (valoarea de depreciere poate fi cuprinsa intre 10% si 20%), in conformitate cu prevederile OUG nr. 34 din 2014.

Termen de plata suma aferenta retur: 

Suma aferenta returului va fi platita in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la momentul predarii produselor de catre cumparator.

Modalitati de rambursare a sumei aferente returului: 

Prin transfer in cont bancar specificat de client sau numerar atunci cand cumparatorul nu detine un cont bancar, dar in limita prevazuta de lege.